Van dassen tot trendy kleding

De bekende Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren begon in de jaren zestig van de vorige eeuw als dassenontwerper en opende zijn eerste dassenwinkel in 1967. Een jaar later kwam de eerste Polo collectie uit, een eigentijdse herenkledinglijn. Het woord Polo voor de merknaam werd erbij toegevoegd vanwege de passie van de ontwerper voor deze balsport. Inmiddels heeft de ontwerper zijn naam internationaal weten te vestigen en vele mannen en vrouwen voor zich te winnen met zijn moderne/klassieke kleding- en schoenenlijnen. De kledinglijn van Polo staat vooral bekend om zijn mooie kwaliteit met de bekende polospeler als handelsembleem geborduurd op de shirts en truien.

Wereldbrand

Ralph Lauren is inmiddels een van de wereldbekende wereldleiders in het ontwerpen van onder andere hoogwaardige trendy collectie, waaronder poloshirts, truien, broeken, overhemden, zwembroeken en schoenen voor heren. De kledinglijn is vrijwel tijdloos en dat is een sterke troef van dit merk. Tijdloos en zowel te dragen bij nettere gelegenheden als bij casual, sportieve activiteiten. U kunt er alle kanten mee op. En u weet zeker dat u kwaliteit in handen heeft. Bentu op zoek naar een goed adres om kleding online te shoppen van dit merk? Bezoek dan eens de website van Hans Voortman, gespecialiseerd in merkkleding en zeker ook in dit label.

Van klassiek tot sportief

Stuk voor stuk zijn de kledingstukken van Ralph Lauren Polo ware trendsetters die iedereen wel graag wil dragen. Jong en oud. Goede polo’s met korte of lange mouw, fijne overhemden, pantalons en truien voor elk seizoen. En nog veel meer. Combineer er op los. U komt er sowieso top gestyled mee voor de dag! Wilt u ook graag uw kledingkast aanvullen op een eenvoudige en voordelige manier? Wacht dan niet langer, bekijk het assortiment online en shop naar hartelust op een veilige en betrouwbare manier kleding van dit befaamde vlaggenschipmerk!