Snus kopen in Nederland is zeer eenvoudig

Snus kopen? NPods is een bedrijf die dit product eenvoudig kan leveren. NPods is namelijk een bedrijf die al jarenlang gespecialiseerd is in het verkopen van snus. Hierdoor is er veel ervaring ontstaan in de wereld van dit product en weet dit bedrijf precies wanneer snus goed of niet goed is. Zo is het ook veilig om snus te kunnen gebruiken in Nederland en weet je echt goed dat je de legale snus gebruikt.

Snus kopen

Wat is snus nou eigenlijk?

Veel mensen lezen wel eens wat over snus, maar weten eigenlijk niet wat dit allemaal inhoud, of dat het product überhaupt is. Daarom is NPods hier om dat uit te leggen. Zo is snus een tabaksproduct die niet gerookt wordt. Zo is snus een droge tabak variant die die je in je mond doet, in plaats van rookt. Hierdoor is de opname van de nicotine en tabak veel sneller. Het probleem is dat deze snus door de EU is verboden in elk land behalve Zweden, omdat het hier geproduceerd wordt en veel gebruikt wordt. Zo wordt er wel een andere vorm van snus verkocht die wel verkocht mag worden in de EU, en dit is snus zonder tabak en nicotine. Deze is namelijk niet gevaarlijk voor de gezondheid en krijg je ook niet de stoffen van tabak binnen, en loop je dus geen gezondheidsrisico’s. Toch is het verstandig om uit te kijken met dit spul. Alleen ervaren rokers kunnen namelijk zonder bijwerkingen goed snus gebruiken. Pas daarom altijd op als je snus gaat gebruiken. 

Snus kopen

Zeer eenvoudig contact

Als je toch nog vragen hebt over het gebruik of over het snus kopen, kan je deze eenvoudig stellen aan het personeel van NPods. Zo kan je eenvoudig contact opnemen met dit bedrijf en helpt het personeel je graag met alle vragen die je te stellen hebt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*