Meer informatie over EMS training

30PT_slogan-goud

Bent u geïnteresseerd in het trainen onder een EMS systeem maar kunt u niet het juiste bedrijf hiervoor vinden? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken dan 30PT. 30PT is een personal training in Arnhem die gebruik maakt van het EMS systeem. De reden hiervoor is zodat u op een snelle manier een goede, intensieve training krijgt die gelijk staat aan een training van 3 uur in de sportschool. Alleen bij 30PT doet u dit in 30 minuten door het EMS systeem. Verder is het van belang bij deze sportschool om u de persoonlijk aandacht te geven die u nodig heeft, dit doen ze door u maar 1 trainer te geven, zodat het echt 1 op 1 blijft gedurende het gehele programma die u volgt.

ems training

Mijn ervaring met 30PT

Mijn ervaring met 30PT is zeer goed. Ik heb vrij weinig vrije tijd in mijn leven door vooral werk en gezin/familie dingen. Toch heb ik altijd in mijn leven gesport totdat ik aan mijn nieuwe baan begon. Zo heb ik nu echt wel weer behoefte aan een soort sport omdat ik echt merk dat er echt weer wat kilootjes bijkomen en dat mijn fysieke staat niet meer zo heel best is. Ik had dus ergens gelezen dat er EMS workouts bestaan die je binnen een half uur een goede training zou geven. Dus ik ben opzoek gegaan in mijn regio naar deze soort sportscholen en ben zo uitgekomen op 30PT. Ik heb na de uitleg die ik heb gekregen van het personeel mijzelf meteen ingeschreven en ben meteen begonnen met trainen. Zo ben ik al een paar maanden bezig en heeft dit echt een goed resultaat gegeven tot nu toe. Bekijk voor meer informatie de website.