Koop biologische noten om bij te dragen aan de wereld

biologische noten

Het is geen geheim dat biologische producten beter zijn voor de wereld dan normale producten. Het kopen van biologische producten is daarom een goede manier om jouw steentje bij te dragen. Biologische noten koop je bijvoorbeeld overal tegenwoordig. In de supermarkt, bij de marktkoopman maar ook online!

biologische noten

Biologische noten: waarom?

De productie van biologische noten is beter voor de wereld. Zo kun jij een positieve bijdrage leveren aan het milieu. De biologische noten worden gekweekt op een manier die niet onnodig schadelijk is voor de omgeving. Bovendien zijn er geen onnatuurlijke stoffen op de planten gespoten om bijvoorbeeld insecten te weren. Je krijgt dan ook geen chemische stoffen binnen. Er worden geen pesticiden gebruikt en daardoor bevatten de noten nog meer voedingsstoffen dan andere noten. Met het kopen van biologische noten draag je bij aan een duurzame wereld. 

biologische noten

Waar gebruik je ze voor?

Biologische noten smaken hetzelfde als de noten die je gewend bent. Sterker nog: misschien zijn ze zelfs lekkerder. Biologische noten zijn immers niet bespoten met pesticiden en andere chemische stoffen, en behouden dus meer van hun natuurlijke smaak. Dat kan alleen maar beter zijn! 

Veel noten kun je gewoon rauw eten, bijvoorbeeld in plaats van een handje chips. Noten zijn een gezondere optie. Denk nu niet dat je prima een halve kilo pinda’s kan eten want er zit best wat vet in. Het zijn alleen wel betere vetten dan die in chips en koek. Bovendien kun je noten goed gebruiken als vervanger voor vlees.