Het visualiseren van een loft

Het vernieuwen van een Loft naar een proper design is een mooie taak die designers graag willen. Een loft is namelijk niet hetzelfde als een huis en heeft vormen die niet in het dagelijks leven gevonden worden. Daarom wordt er vaak gekozen voor een industrieel design dat functionaliteit boven al het andere verkiest. Dus ben jij iemand met een Loft en wil je inspiratie opdoen voordat je een binnenhuisarchitect aanneemt. Lees dan dit artikel voor je de volgende stap neemt en beslis of dit het design is dat jij voor je loft wilt (Bron: https://www.profijtmeubel.nl/).

Inspiratie

Een residentie met hoge plafonds, een stalen structuur en bakstenen muren waarbij de originele details van het gebouw samenwerken met de nieuwe afwerkingen om de industriële esthetiek te voltooien is een goed design voor een loft.

Wanneer je kiest voor een nieuwe keuken is het mooi als deze beschikt over een enorm eiland dat werkt voor het vermaken of voeden van de familie. Gelegen onder een betonnen muur, worden walnoot kasten gecombineerd met gegoten beton en kwarts werkbladen.

Er zijn twee trappen die leiden naar de mezzanine, die de grote slaapkamer en zithoek van de loft herbergt.

Satijn en helder glas bieden privacy aan de ruimte van de ouders zonder afbreuk te doen aan natuurlijk licht of zichtlijnen. Een stalen truss net achter de glazen wand wordt de ingang naar de mezzanine, terwijl hij als een koele industriële detail staat.

Wat kan er echt niet missen

Wat er echt niet kan missen in een loft dat mooi industrieel is ingericht zijn leren eetkamerstoelen, zulke stoelen passen perfect bij het design en kunnen multifunctioneel in het design gebruikt worden, wanneer er meer mensen over de vloer komen dan op de bank kunnen.

Hopelijk ben je na het lezen van dit artikel geïnspireerd geraakt!