Een snurk beugel online bestellen: kan dat?

snurk beugel

Wanneer je vaak snurkt of een partner hebt die snurkt gedurende de nacht, dan kun je ervoor kiezen een snurk beugel aan te schaffen. Een snurk beugel is een speciale beugel die gemaakt is om ervoor te zorgen dat de drager niet meer kan snurken. De voornaamste voordelen van een snurk beugel zijn:

snurk beugel
  • dat je partner geen last meer van je heeft
  • dat je niet meer bang hoeft te zijn ergens anders te slapen
  • dat je rustig kunt blijven ademen, ondanks bij andere maatregelen tegen snurken
  • dat de snurk beugel volledig op maat wordt gemaakt

Op maat gemaakt

Je leest het goed: een snurk beugel wordt volledig op maat gemaakt. Het is namelijk belangrijk dat de beugel goed in jouw mond past. Of je nu een overbeet hebt of een onderbeet, een scheve voortand of schuine kiezen: de beugel moet perfect zitten. 

Je kunt daarvoor naar een tandarts of tand deskundige, om daar de beugel te laten opmeten en maken. Maar wist je dat je een snurk beugel ook online kan bestellen?

snurk beugel

Afdruk thuisgestuurd

Als je een snurk beugel online bestelt, krijg je een pakketje thuisgestuurd waarmee je zelf afdrukken van je gebit kunt maken. Volg de instructies goed op, want anders komt de afdruk misschien scheef uit. Als je klaar bent met het maken van een afdruk van je gebit, dan stuur je deze terug naar het bedrijf dat de beugel maakt. Zij produceren dan op basis van jouw afdrukken een perfect passende snurk beugel.