Een goede tip voor een super leuk en leerzaam museum

LOGO Museum Lalique

Ik ging een aantal dagen geleden samen met mijn vrouw op het internet op zoek naar een leuk museum. We wilde graag een dagje weg en een bezoek aan een museum leek ons een leuk idee.

Een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum

Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van het Nederlands Openluchtmuseum ons het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Ook bevat de website erg veel informatie met betrekking tot het museum. De informatie sprak ons beide erg aan omdat het Openluchtmuseum een museum is voor jong en oud. Van elke provincie is er in het park wel wat te vinden. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan het Openluchtmuseum te brengen.

museum arrangement

Een super leuke dag

De tarieven die het Openluchtmuseum hanteert spraken ons ook erg aan. Dit maakte het natuurlijk ook een stuk aantrekkelijk. We hebben samen een super leuke en vooral leerzame dag gehad. Daarom raden we het Openlucht museum in Arnhem ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit.