18 januari 2022

Artdeco: My Beauty My Way

Regelmatig brengen cosmeticamerken nieuwe make-up palettes op de markt, die geïnspireerd zijn op actuele trends. De geselecteerde tinten passen perfect bij elkaar en vormen een prachtig kleurenschema. Het nadeel van deze palettes is dat er vaak kleuren in zitten die je niet zo mooi vindt. Daarnaast is de kans groot dat jij je favoriete kleuren sneller opmaakt en met de minder mooie kleuren blijft zitten. Hoe zou het zijn als jij helemaal zelf een palette kan creëren, dat ook nog eens navulbaar is? Dankzij het innovatieve concept van Artdeco is dit mogelijk!

Ultieme veelzijdigheid en kwaliteit

Het merk Artdeco werd in 1985 opgericht door Helmut Baurecht, met het idee dat schoonheid voor elke vrouwen toegankelijk moet zijn en dat kwalitatief hoogwaardige cosmetica tegen een betaalbare prijs aangeboden kan worden. Inmiddels is het familiebedrijf sinds 15 jaar de marktleider in de Duitse cosmeticabranche, die met unieke producten klanten weet te overtuigen. Het ruime assortiment biedt eindeloze mogelijkheden om de individuele schoonheid te benadrukken. Dit merk biedt een breed scala aan prachtige kleuren aan, evenals tijdloze klassiekers en de nieuwste trends. Het assortiment wordt aangevuld met speciale producten, die uitgesproken wensen vervullen. Hierbij kun je denken aan de Eyeshadow Base, die ervoor zorgt dat oogschaduw de gehele dag perfect blijft zitten. Of denk aan de Magic Fix, die voorkomt dat lipstick vervaagt of in de lijntjes trekt. Natuurlijk heeft elk product dezelfde hoogwaardige kwaliteit waar Artdeco om bekend staat. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten worden luxueuze texturen gecreëerd waarmee iedereen zijn of haar schoonheid kan benadrukken.

Beauty Boxen – De ultieme, individuele cosmetica    

De topproduct van Artdeco zijn de handige Beauty Boxen, die je naar eigen wens kan vullen met de zogenoemde refills, die je makkelijk kan combineren en om kan wisselen. Dankzij het ruime aanbod aan refills kun je diverse tinten combineren om je persoonlijke palette samen te stellen, dat net zo uniek is als jijzelf. De Beauty Boxen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. De kleinste variant neem je zo mee in je handtas of op reis, terwijl de grotere boxen voldoende ruimte bieden voor een compleet en professioneel palette.

Artdeco – Geïnspireerd door kunst en mode

Zoals de naam Artdeco doet vermoeden, heeft het merk een passie voor kunst. Het is dan ook geen verrassing dat deze liefde terug te zien is in de producten en de bijzondere verpakkingen. Neem bijvoorbeeld de limited edition Beauty Boxen, die Artdeco van tijd tot tijd in samenwerking met bekende designers en kunstenaren ontwikkeld. Het resultaat is een unieke collectie, die geïnspireerd is op de nieuwste trends en kleuren van de populairste modeshows. Elke limited edition Beauty Box kun je zien als een exclusief kunstwerk.