8 december 2021
bungalowparken Nederland

Absolute top om op vakantie te gaan

Er is een groot verschil tussen bungalowparken Nederland, de Leistert hoort bij de topparken in Nederland. Prachtige riante bungalows, mooie kavels en huizen die geschikt zijn voor gezinnen en groepen. Waar je ook logeert, op de het park heb je altijd een bungalow naar wens. Niet alleen voor volwassenen, ook de kinderen zijn op het hele park niet vergeten. Misschien draait het daar wel om, dat zij samen met de ouders een vakantie hebben die nooit meer om te vergeten is.

Samen genieten

Het middelpunt van het park

Regen of zon in de overdekte plaza vind je altijd wel iets om te doen, hoe oud je ook bent. Je kunt er een klein hapje eten of lekker klussen in het klushuis. Vergeet de shows ook niet die er zijn, tal van alle activiteiten voor jong en oud. De bowling voor volwassenen, en als je buiten de deur wilt eten neem je gezellig plaats in een van de restaurants die het park heeft. Maar bij de snackbar ben je ook welkom voor een frietje en een snack. Tel daarbij de zwemmogelijkheden inclusief het buiten golfslagbad en je hebt een van de prachtigste bungalowparken Nederland.

Veel ruimte

Luxe overnachten in een authentieke boerderij

Wanneer je pure luxe wilt ervaren bij bungalowparken Nederland, huur je bij de Leistert een boerderij bungalow. De zeer luxe variant beschikt over alle denkbare luxe, sauna, whirlpool en een overdekt terras. Maar dan zijn we er nog niet, de speciale uitvoeringen zijn er voor de mensen die zich echt speciaal willen voelen. Complete pakketten voor ieder naar wens, wellness, culinair, miva of een buitenleven pakket.